ZOFEA BEAUTY SECRET



ZOFEA BEAUTY SECRET
KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk wanita:

✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mengatasi masalah payudara besar sebelah
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara 
✔ Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔ Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V 
✔ Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
✔ Meningkatkan keinginan seksual
✔ Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Memutihkan kulit MUKA & BADAN
✔ Menghilang jerawat & parut jerawat
✔ Menghilangkan pigmentasi & jeragat
✔ Menghilangkan stretchmark & selulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan

Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Kesan yg dicanang-canang tak seperti yg dijanjikan??

Jangan risau kerana sudah ada produk yg dapat menandingi semua produk lain yg ada di pasaran.

ZOFEA BEAUTY SECRET ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.









IBU PUTIH COLLAGEN DRINK




KHASIAT HEBAT IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :

♥ UNTUK KECANTIKAN :

► 50% kecerahan ketara dalam masa 1-2 minggu dengan amalan konsisten
► Tona kulit lebih cerah sekata
► Memulihkan tekstur kulit yang rosak dan bermasalah
► Menghilangkan parut serta bintik hitam
► Memudarkan dan menghilangkan jeragat
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka
► Kulit lebih cantik bermaya, segar dan anjal berseri
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
► Kulit menjadi lebih lembab, halus dan gebu
► Merawat kulit kering dan minyak berlebihan
► Anti penuaan
► Menguatkan akar rambut dan kuku

♥ UNTUK KESIHATAN DALAMAN :

► Membantu mengurangkan gejala resdung
► Menguatkan sendi-sendi tulang
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat
► Memulihkan rekahan tumit kaki
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang/menstabilkan hormon
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu
► Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur
► Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
► Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan
► Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal
► Mengempiskan perut buncit
► Tidur yang berkualiti dan lena

KANDUNGAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK :

✔ MARINE COLLAGEN
✔ GLUTATHIONE
✔ CHOCOLATE POWDER
✔ COCO POWDER

CARA PENGAMBILAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :

- Bancuh 2 sudu serbuk IPCD ke dalam 100ml (1 cawan) air suam
- Sebaiknya minum sebelum sarapan, masa perut kosong
- Amalkan minum air bersih secukupnya sepanjang hari

** Boleh diminum ibu hamil dan semasa pantang
** Juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis dan darah tinggi
** Lelaki juga boleh amal minuman ini.




PERBEZAAN CATUABA ORIGINAL DAN TIRUAN



Rara dapat maklumat dr pelanggan arini.. Dia was2 dengan kotak catuaba yg dibeli dr rakannya... Dia minta tolong dr Rara utk bezakan dgn stok pd Rara... Sudah terjawap, catuaba yg dibeli adalah tiruan dan stok pd Rara dalah original..

Catuaba sudah ade tiruan di pasaran.. kenal pasti tiruan... pastikan ori bru beli... 

Hari ni costumer rara terkena.. Memang kesian sgt... beli pulak harga sama dgn ori. Hati2 semua...


Rasa catuaba tiruan pahit.. Rasa catuaba original manis buah seperti anggur..


Nmpak perbezaan pd warna kotak, tulisan dan sticker serial number..


Nmpak perbezaan pada sachet catuaba dan warna..


Dapatkan yg ORIGINAL dr RARA BEAUTY HOUSE... COD 

sekitar Kuantan dan pos ke seluruh Malaysia..

SABUN AL-RAZI KUANTAN



Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ekstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C.

Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih
sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.

Antara masalah kulit yang boleh diselesaikan :

# MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT JERAWAT
# MEMBERSIH SECARA MENDALAM
# MENGHILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD
# MENGURANGKAN MASALAH PIGMENTASI
# MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM/GELAP
# MENYERAGAMKAN TONA KULIT TIDAK SEKATA
# MENGURANGKAN KEDUTAN / PENUAAN
# MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
# MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN







TESTIMONI ROYAL SLIMMING LISHOU MAGIC


TERBAIKKKKKKKK



















ROYAL SLIMMING LISHOU MAGIC (KUANTAN)


★PRODUK SLIMMING + FIRMING + ANTI AGING #1 DI MALAYSIA★

UNTUK YANG SERIOUS NAK KURUS & CANTIK SAHAJA !!! 
=> DIJAMIN 100% HALAL 
=> DIJAMIN 100% SELAMAT
=> DIJAMIN 100% BERKESAN 

~ KEPUASAN PELANGGAN, KEUTAMAAN KAMI ~

➽ ALHAMDULILLAH order semakin hari semakin kencang & kami betul2 xmenang tangan. Peluang untuk menjana pendapatan bersama sbg Pengedar sah ROYAL SLIM Lishuo MAGIC masih dibuka, tempat adalah TERHAD & tawaran akan ditutup xlama lagi...PM kami skrg!!!

➽ SITI SARAH baru shj habiskan 2 Kotak RSLM, hasilnya kulit semakin GEBU & body kembali CUTTING mcm anak dara!!! Suaminya, SHUIB SEPAHTU pun tumpang sekaki gak layan RSLM, katanya perut dah semakin flat skrg haha POYO!!! anda bila lagi? Nak tgk aje atau nak bertindak skrg, anda sendiri yg tentukan 

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM ???

✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan 
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval
✔ TERBUKTI BERKESAN!




TESTIMONI SECRET BUST UP













 

Copyright © RARA BEAUTY HOUSE. Designed by Whitey Mommy