Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake


Haipppp.... Hehehe... Urmmm... ape yg aku merepek nihhhh... Ehh2 cek kat sini nak share sikit pasal bedak arab yg dah jadi HOT kat alam maya dan realiti juga la kan.. Bedak arab ni sangat special sbb ianya HALAL. Pendek kata boleh dibawa sembahyang... 

Bedak arab banyak kaler antaranya russet , orange blush , cherry dll.. Hokey korang mesti xsabar nak tgk kan... Meh2 sini rara nak unjuk2 kat korang (manje2 sikit mlm2 ni).

Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):

♥ 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
♥ Tahan selama 8 jam
♥ Halal - Boleh diguna ketika solat
♥ Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
♥ Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
♥ Melembut dan menggebukan muka
♥ Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai 


Cara Guna :- 
Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

Berat :- 
50g (tahan sampai 3 bulan bergantung pd pemakaian)


Pilihan Warna :-
1. Cherry = Untuk Kulit Cerah
2. Orange Blush = Untuk Kulit Sederhana Cerah *sy guna yg ni*
3. Russet = Untuk Kulit Sederhana/ Natural
4. Amber Rose = Untuk Kulit Sederhana Gelap/Natural
5. Summer Tan = Untuk Kulit Sawo Matang/Gelap
6. Jade = Sebagai Concealer

Harga :
RM60 FREE POS















Macam biasa, mesti ada pakej kan... So utk memantapkan, meleTOPkan, menghairahkan rara akan setkan sekali celak kajal MISS ROSE... Meme cunggggg arhh...

Set ni hanya RM65 free pos !!



Harga utk bedak arab saje adalah RM60 free pos !!!





1 comments:

  1. Assalamualaikum..
    semoga di rahmati Allah SWT..saya pembekal bedak arab..terus dari arab.penghantaran express selama seminggu..insyaAllah..boleh order untuk borong..email saya di imirzan@gmail.com atau whatsup +966548181772..
    maassalamah..

    ReplyDelete

 

Copyright © RARA BEAUTY HOUSE. Designed by Whitey Mommy