D'qistee Beauty

D'Qistee Skin care dirumus khas bagi merawat kulit kusam, berjerawat dan berjeragat. Produk 3 dalam 1 ini amat berkesan dan mula mendapat perhatian ramai pengguna. Terbukti secara klinikal ia tidak mengandungi hidrokuinon. Ia dirumus khas dengan menggunakan pati herba, serbuk mutiara dan madu. Pengguna akan dapat merasai perubahan kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur. Kulit akan kelihatan segar, bersih dan halus gebu, Produk ini telah menjadi pilihan ribuan pengguna dalam masa yang amat singkat dan kami juga telah mempunyai beberapa agen yang asalnya pengguna dan kini mereka telah menjadi pengedar.


--------- HONEY SOAP ----------

Membersih kulit hingga jauh kedalam. Boleh digunakan sekerap yang mungkin. Bagi kulit berjerawat dan berminyak anda disarankan membersih kulit dengan kerap. Kandungan madu dan Vitamin E dapat memberi kelembapan pada kulit wajah.

HONEY SOAP (WM RM39.90/EM RM49.90) KKM:NOT100802186K
---------- DAY CREAM ----------

Dipakai setiapkali keluar rumah pada siang hari. Sapu krim sehingga meresap ke dalam kulit. Ia mengandungi UV protection yang berupaya melindung kulit wajah daripada pancaran sinar matahari. Ia juga membantu merawat masalah jeragat di mana kandungan madu dan herba yang mengandungi Vitamin B, C dan anti-oksidan dapat meneutralkan radikal bebas. Meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin kulit. Jika dipakai berterusan kulit akan kelihatan sekata, tiada bintik-bintik hitam dan menghalang kulit dari kekeringan.

DAY CREAM (WM RM49.90/EM RM59.90) - KKM:NOT100802184K

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright © RARA BEAUTY HOUSE. Designed by Whitey Mommy