SD 2

Bunyinya seperti anda tak percaya.. tapi itulah hakikatnya apabila anda mengikuti program diet secara sihat bersama slim diet 2 (SD2).Slim diet 2 adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini baru dipasarkan di Malaysia. Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard) Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn.
----------------------------------------------------------------------------------
Kelebihan SD2
•Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan
•Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program yang ringkas & mudah
•Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut
•Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari
•Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.
•Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar.
•Sd2 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.|
•Yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan. 
--------------------------------------------------------------------------------------
Cara Menggunakan SD2
Bagi memberi kesan yang lebih maksimum anda disarankan mengurangkan diet karbohidrat, berlemak dan menambahkan diet protein. Apabila badan kita kurang sumber2 ini, maka dengan semulajadinya pembakaran lemak yang disimpan dibadan kita akan dibakar oleh metabolisme badan. Kita juga memerlukan protein yang cukup untuk menggantikan sel-sel yang telah mati. sd2 akan bertindak sebagai catalyst atau penggalak pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat.

--------------------------------------------------------------------------------
Saranan saya disini, produk pelangsingan di pasaran memang terlalu banyak membuatkan kita selalu keliru dan rata-rata ingin kesan yang cepat. Yang penting adalah anda perlu bijak memilih dan pilihan anda haruslah yang selamat dan tidak memberi kesan sampingan. Apa2 pun disiplin diri dan kesetiaan kepada program adalah penting dan kuncinya..
-------------------------------------------------------------------------------------
Plan Yang Mudah Diikuti
Tiada peraturan rumit untuk dituruti dan anda dijamin mencapai keberhasilan yang diidam-idamkan. Ianya hanya semudah SATU, DUA, TIGA..
SATU - Tambahkan 2 sudu penuh SLIM DIET II kedalam 200 - 250 ml air sejuk.
DUA - Kurangkan makanan berLEMAK dan berGULA.
TIGA - Tingkatkan penggunaan makanan segar seperti sayur-sayuran, bijirin asli dan makanan laut. 
4 gelas SDII sehari akan membekalkan anda dengan 100% zat pemakanan yang diperlukan oleh tubuh anda untuk TENAGA TINGGI dan tubuh yang RAMPING LAGI SIHAT.

--------------------------------------------------------------------------------------
Pengambilan jus buah-buahan adalah tidak dibenarkan semasa menjalani program ini kerana kandungan Karbohidrat dalam buah-buahan adalah terlalu tinggi. Dalam program ini, kadar karbohidrat harian yang perlu diambil hanyalah antara 20 - 35 gram.

Minum air masak/sejuk 7 gelas sehari @ 3 liter sehari. Kerana ini dapat membantu proses pembakaran lemak berlaku dengan mudah.

Adalah satu BONUS kepada anda jika melakukan SENAMAN selama paling tidak 30 minit sehari

Makanan yang disarankan ketika menjalani program :- 

Makanan berprotein iaitu ayam,daging,keju,telur,ikan,makanan laut dan kambing 
Bijirin iaitu beras perang,kacang dan bijirin oat 
Sayuran segar iaitu asparagus,kobis,lobak,cendawan,tomato,bawang dan sayur-sayuran lain 
Buah-buahan yang kandungan kaborhidrat rendah iaitu epal,pisang,anggur dan oren 
Tidak digalakkan mengambil makanan berkarbohirat tinggi seperti NASI dan ROTI

------------------------------------------------------------------------------------
Prinsip SD2
Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat. SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya'allah. Ianya tidak menyebabkan:
•Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 3 kali sehari. 
•Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain.
Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan. Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah.
SILA HUBUNGI KAMI UNTUK KONSULTASI PERCUMA!!!!CEPAT DAPATKAN SD2 UNTUK MENDAPATKAN BENTUK BADAN IDAMAN ANDA

-------------------------------------------------------------------------------------
Perhatian! 
-Ibu yang hamil atau sedang menyusu bayi tidak seharusnya menyertai apa-apa bahagian dalam program penurunan berat badan. 
-Kepada kesemua pengidap Diabetes Mellitus (IDDM) yang bergantung kepada insulin, adalah perlu pengawasan doktor ketika anda menyertai program ini. 
-Dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu jika anda mengambil atau amalkan ubatan tertentu.


0 comments:

Post a Comment

 

Copyright © RARA BEAUTY HOUSE. Designed by Whitey Mommy